opc_loader
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
                                                      WEGENS DRUK BIJ DE VERZEND FIRMA'S KAN ER IETS VERTRAGING ONTSTAAN.

U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken.

Als u via het zelfservice gedeelte geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen aan onze klanten service. Maak daarvoor gebruik van dit contactformulier. U kunt ook altijd een mail sturen naar: info@handgemaakt.eu

Nog geen antwoord ontvangen?

Mocht u het contactformulier hebben gebruikt en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma e-mail blokkeert, oorzaak meestal gebruik SPAMfilter de mail komt dan in SPAM te staan. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor blokkade van e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.  Ook moet u regelmatig uw Cash geheugen wissen dir kan u doen door Ctrl + F5 knop tegelijk in te drukken. KIJK VOOR MAIL OOK IN UW SPAM MAP MAIL!!

Handelsonderneming ETW
Kanaalstraat 219-SM16
7547AS Enschede
Nederland
+31 646414818
info@handgemaakt.eu
IBAN: NL64RABO0158519698
BIC: RABONL2U
KvK: 53325370
Btw: NL001654125B23

Contact

*