opc_loader
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
                                                                                          WEGENS VERHUIZING KAN ER IETS VERTRAGING ONTSTAAN.

Kapstokhaak, gietijzer

Artikelnr: WOH kapstok hook-JOS-IL-119
13,00
Beschrijving

Kapstokken uit de eeuwwisseling en de haken voor kleding, zoals is eenvoudig te maken m.b.v. deze haak een stijlvolle kapstok

U kunt snel een aangepaste garderobe volgens uw ideeën en uw benodigde ruimte. Deze kapstokken zijn gemodelleerd naar historische oorspronkelijke model en passen perfect bij antiek meubilair.

Je kan eenvoudig worden geschroefd op een muur of op een plank of een houten balk.

Op een oud klassiek ogend bord - misschien zelfs op een deel van een meubel, helpt om de oude uitstraling van een oude kast te toveren. Vooral het geval u aan de garderobe gaat werken door stylen met deze haken werk dan ook met de passende schroeven !

De verwerking van deze kapstokken is absoluut fantastisch en zijn ze zeer stabiel. Zo kan op deze prachtig vormige haak zelfs grote items zoals hoeden of rijkleding hangen.


Omvang van de levering: 1 kapstok, gietijzer
(WOH kapstok hook-JOS-IL-119)

Afmetingen: diepte 15,3 cm x breedte 1,5 cm
Wandmontage: hoogte 10,5 cm x breedte 3,8 cm

Gewicht: 0,3 Kg

Brand nieuw item

www-handgemaakte.eu - Uw specialist voor decoratie, antiek, van rond de eeuwwisseling, ijzer, muts haken, landelijke stijl, ijzeren haken, meubelbeslag, badkamer, keuken, garderobe, kapstok, kleding haak, kapstok, hall, wand kapstok, haken, handdoekhouders, handdoek, handdoek haak , hangers, haken voor jassen, nostalgie, fittingen,

 

 

 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items