opc_loader
ELKE ZATERDAG OPEN VAN 10 T/M 14.OO UUR VOOR AFHAAL VAN BESTELDE PRODUCTEN!!! 

Prachtige decoratie, een westwood en vintage atlas-globe minibar, fraai drankkabinet

Artikelnr: westwood-vintage-atlas-globe-minibar-GB-7
225,00
Beschrijving
Prachtige decoratie, een westwood en vintage atlas-globe minibar, fraai drankkabinet.

Dit is een zeer fraai drankkabinet, u kunt hier heel mooi een aantal flessen wijn en veel glazen in kwijt. Dus heel handig, functioneel en ook heel decoratief.
De decoratieve waarde is zeer hoog als u het verhaal achter deze atlas-globe weet:
 

Volgens verhalen zou het een titaan zijn geweest die als straf het heelal moest dragen. Vele bekende mythologische figuren zouden hem zijn tegengekomen zoals Herakles en Perseus.

Bij zijn ontmoeting met Herakles (die bezig was met de twaalf werken) moest Atlas een paar gouden appels uit de tuin van zijn dochters. Herakles zou dan voor hem de hemel dragen. Maar Atlas was wel zo slim om de taak niet meer over te nemen, Herakles was echter slimmer en door een list droeg Atlas het heelal weer.

Zijn ontmoeting met Perseus was in zijn voordeel. Die had net Medusa onthoofd en op verzoek van Atlas liet Perseus Medusa in de ogen van Atlas kijken, zodat die niet meer de last hoefde te dragen (figuurlijk dan).


Het is dus een heel handig meubelstuk en ook met een leuk verhaal erachter! 

Leveringomvang: 1 drankkabinet atlas-globe, polystone.

Afmetingen circa: diameter (globe) 41 cm x hoogte 84 cm.

Gewicht circa: na verpakken 11 kg.

Tags: atlas, Herakles, Zeus, Perseus Medusa, globe, drank, wijn, meubelstuk, kabinet, drankkabinet, decoratie, westwood, vintage, minibar.
Beoordelingen (0)
Prachtige decoratie, een westwood en vintage atlas-globe minibar, fraai drankkabinet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: