opc_loader

Sculptuur David op sokkel, massief steen oxide, imponerend fraai!!

Artikelnr: david-sculptuur op sokkel-steen-oxide-70
199,50
x
Beschrijving

Sculptuur David op sokkel, massief steen oxide, imponerend fraai!!

Vol stenen sculptuurbeeld van de Bijbelse figuur David, hij die de reus Goliath aan heeft gevallen. In zijn ontwerp was Michelangelo uitgegaan van het al door Di Duccio, reproductiebeeld van steen. Daardoor is het beeld ruimtelijk wel breed, maar niet zo diep, waarschijnlijk omdat het werk bedoeld was om op een hoge piëdestal geplaatst te worden en men het dan in perspectief zou zien, schuin omhoog kijkend. Ook zouden dit de verhoudingen van de adolescent David kunnen zijn. Het beeld toont een sterke fysieke verschijning, met een prachtige anatomie.

Levering: 1 x sculptuur vol steen oxide david op sokkel.

Maten zijn circa: hoog170 cm x breed 50 cm x diep 22 cm.

Gewicht is circa 175 Kg. 

us afhaaladvies uit Hengelo  Ov. of levering in overleg.

ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET TEGEN NORMALE KOSTEN VERVOERD WORDEN VIA DHL, POSTNL, TNT, ETC. DAN HELAAS VOOR 99% SCHADE AAN DE BEELDEN!! BEZORGEN OF AFHALEN  GAAT ALTIJD IN OVERLEG MET ONS!! ONZE KOERIER BEZORGT  NORMAAL GESPROKEN VOOR EEN GERING BEDRAG BINNEN 14 DAGEN HET BEELD CORRECT EN IN GOEDE STAAT BIJ U AAN DE DEUR.

BEL OF MAIL ONS EVEN DAN OVERLEGGEN WE SAMEN!!

Beoordelingen (0)
Sculptuur David op sokkel, massief steen oxide, imponerend fraai!! heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: