opc_loader
I.v.m. Corona, voor afhaal producten eerst contact opnemen !!! 

Nostalgische stapelbakken fraai uiterlijk in een set van 3, dozen voor fruit en groenten kunnen ook als plantenbak gebruikt worden

Artikelnr: holzkisten-grau-ESS-NG32-SET
52,50
Beschrijving

Nostalgische stapelbakken, fraai uiterlijk in een set van 3, dozen voor fruit en groenten kunnen ook als plantenbak worden gebruikt

Mooie rustieke fruitdozen in de "nature used look" als een set van 3.

Het logo met het jaar "1875" en de inscriptie "Robert & Stevens-telers", maakt deze prachtige grijze geglazuurde dozen iconisch werk.
Er zijn veel toepassingen voor bijvoorbeeld het bewaren van groente en fruit, voor het bewaren van het materiaal of als individuele "plantenbakken" voor planten in de tuin en op het balkon.
Waar je de dozen ook gebruikt, de opvallende vintage stijl en het subtiele duivenblauw glazuur zullen zeker een onopvallende eyecatcher zijn!

Het hout van deze aantrekkelijke dozen is gecertificeerd met het kwaliteitszegel "100% FSC", dat staat voor verantwoord bosbeheer.

Leveringsomvang: 3x dozen hout in drie maten, grijs / blauw geglazuurd
(Houten kisten-blue-ESS-NG32-SET)

afmetingen:

Hoogte: (Klein) 13,5 cm (Medium) 19,5 cm (Groot) 26 cm
Breedte: (Klein) 46,5 cm (Medium) 52,5 cm (Groot) 59 cm
Diepte: (Klein) 26 cm (Medium) 33 cm (Groot) 39 cm

Gewicht: 8 kg

nieuw

tags: houten kisten, fruitdozen, grijs geglazuurd, individuele schotel, vintage, landelijke stijl, stapelbakken, kamerinrichting, appeldoos, rustiek, organiserende helper

Beoordelingen (0)
Nostalgische stapelbakken fraai uiterlijk in een set van 3, dozen voor fruit en groenten kunnen ook als plantenbak gebruikt worden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: