opc_loader
ELKE ZATERDAG AFHAAL VAN 10 T/M 14.OO UUR, ALLES STAAT BUITEN KLAAR I.V.M. CORONA!!! 

Moeder Maria / Mother Mary met jezus, groot old polystonen beeld, WERKELIJK PRACHTIG.!!!

Artikelnr: maria-jezus-P-153
449,50
Beschrijving
Moeder Maria / Mother Mary met jezus, groot old polystonen beeld, WERKELIJK PRACHTIG.!!!

Spirituele Zelfzorg, Medeleven, Mededogen, Barmartigheid, Heling, Moeder van alle Kinderen, Moederliefde, Liefde en Geduld.

Moeder Maria met jezus is één van de liefdevolste, geduldigste en vriendelijkste verlichte meesters. De Engelen zijn dol op haar en ze werken met haar samen om wonderen tot stand te brengen. Ze wordt daarom ook wel de “Koningin van de Engelen” genoemd. Achter haar zachtmoedigheid gaat er echter ook een kracht van een “moederberin”schuil, die ons liefdevol waarschuwt ons uiterste best te doen.

Prachtig polystonen beeld van Maria met jezus, mooi in detail. Dit beeld kan ook op een mooie grote sokkel ( ook bij ons verkrijgbaar) en is dan een sieraad in uw huis, echt geweldig fraai om te zien. Ook bij een graf zal dit beeld super in dienst zijn!!

Levering:

1 x Polystonen beeld Maria met jezus: hoog circa 135 cm, 40 cm breed, 40 cm diep, gewicht circa 20 Kg


ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET TEGEN NORMALE KOSTEN VERVOERD WORDEN VIA DHL, POSTNL, TNT, ETC. DAN HELAAS VOOR 99% SCHADE AAN DE BEELDEN!! BEZORGEN OF AFHALEN  GAAT ALTIJD IN OVERLEG MET ONS!! ONZE KOERIER BEZORGT NORMAAL GESPROKEN VOOR EEN GERING BEDRAG BINNEN 14 DAGEN HET BEELD CORRECT EN IN GOEDE STAAT BIJ U AAN DE DEUR.

MAIL ONS EVEN DAN OVERLEGGEN WE SAMEN!!

Bezorgen altijd in overleg vanwege transport risico !!!!

 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: