opc_loader
I.v.m. Corona, voor afhaal producten eerst contact opnemen !!! 

Hekwerk voor b.v. balkon, gietijzer met medaillon

Artikelnr: ABS vangrail Medaillon double-PED-A167
495,00
Beschrijving

Railing met medaillon, frans balkon leuningen, antieke replica.Deze Franse balkon reling, biedt een stijlvolle ambiance om historische huizen het begin van de eeuw, de Jugendstil of de vroege dagen.
 
Railing, hekwerk met medaillon, gietijzer,  Franse balkon leuningen, antieke sfeer.

Deze Franse balkon reling, biedt een stijlvolle ambiance om historische huizen van het begin van de eeuw, de Jugendstil of de vroege dagen. Voor het balkon, erfscheiding of terras kunt u hiermee geschikt afwerken.

Het balkon reling elementen zijn in de perfectie af een historisch origineel - reling gemaakt van gietijzer. Dus, ze zijn volledig weerbestendig en hoeft alleen te worden geschilderd.

Balkon reling medaillon - historisch Frans balkon - een balkon reling met hoge kwaliteit:

Ook voor uw terras te ontwerpen, kunt u deze balkon reling gebruiken als een kit. In uw tuin verheft dergelijke antiek ogende grille dan ook als uitzonderlijke versiering en komt aangenaam uit en vormt een stijlvol geheel.

Om uw huis te verfraaien door dit filigraan wordt dit een fantastische blikvanger.
Zoals bij de foto's zie je twee foto's van dit raster medaillon in wit-goud-gelakt  en is het rooster Parijs Meran gecombineerd als balkon hekwerk, dit zijn zo mogelijkheden.

De roest op het oppervlak van de reling, geeft een individueel Antiek - karakter, maar het is overschilderbaar met behulp van commercieel verkrijgbare verf in gewenste kleuren.

Arrangement inbegrepen: 1 hekwerk voor b.v. balkon, gietijzer
(ABS vangrail Medaillon double-PED-A167)

Afmetingen: Hoogte: 84 cm

Breedte: 125 cm

Gewicht: 51 kg


Levering: 1 hekwerk voor b.v. balkon, gietijzer
(ABS vangrail Medaillon double-PED-A167)

Afmetingen: Hoogte: 84 cm
Breedte: 125 cm

Beoordelingen (0)
Hekwerk voor b.v. balkon, gietijzer met medaillon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: