opc_loader

                                                 

Exclusieve Stenen Fontein met Vrouw - Steen in Oxide

Artikelnr: font.steen.oxid.vr.wtrl.j.150
494,50
Artikelnummers
EAN:
6097555890884
Beschrijving

Exclusieve Stenen Fontein met Vrouw - Steen in Oxide

Van deze fontein is er maar één leverbaar!

Breng de rustgevende melodie van stromend water en de elegantie van kunst in je buitenruimte met onze majestueuze Grote Stenen Fontein met Vrouw en Waterkruiken.
Deze prachtige fontein, met een hoogte van 150 cm en een breedte van 70 cm, straalt grootsheid uit terwijl het de aandacht trekt met rijke details.

Het beeld van de vrouw met waterkruiken bovenop de fontein fungeert als een betoverende wateruitloop. Het oxide afwerkingsproces geeft een authentiek en doorleefd uiterlijk dat naadloos integreert met de natuurlijke omgeving. Met veel oog voor detail is deze fontein een echte blikvanger die zowel rust als schoonheid in je tuin brengt.

Geniet van de harmonie tussen kunst en natuur met deze Grote Stenen Fontein. Het geluid van kabbelend water en het visuele spektakel van de vrouw en waterkruiken dragen bij aan een serene sfeer. Of je nu een uitnodigende sfeer wilt creëren of gewoon een visueel meesterwerk wilt toevoegen aan je buitenruimte, deze fontein belichaamt kunstzinnige pracht en rustgevendheid.

Leveringsomvang: 1x fontein met vrouw, steen in oxide

Afmetingen ca:
Hoogte 150 cn
Breedte 70 cm
Diepte 70 cm

Diameter voet ca. 43 cm.

Wordt verzonden op pallet, afhaal is ook mogelijk!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: