opc_loader

                                                 

1 Voor historische deuren, lang deurschild zonder sleutelgat voor de antieke deur in antiek ijzer.

Artikelnr: 1-deurschild-Cotten-blind-vm-200.234.60
34,50
Artikelnummers
EAN:
7428472262437
Beschrijving
1 Voor historische deuren, lang deurschild zonder sleutelgat voor de antieke deur in antiek ijzer.


Ideaal voor oude binnen- of voordeuren met speciale afstandsmeting. Dit mooie lange schild is geschikt ook op moment als de afstand van pal tot center lock afwijkt van de normale maat. In dit geval kunt u het gat afzonderlijk zelf boren.
Het wordt ook gebruikt als er geen sleutelgat is om zo tocht te voorkomen. Het lange schild Cotten past op verschillende deurgrepen en is een ideale aanvulling op gerenoveerde historische deuren.

Leveringsomvang: 1 lang schild "Cotten" zonder sleutelgat, gewaxt ijzerafmetingen circa:
Lengte 28,2 cm x breedte 45 mm, gatdiameter 1,8 cm


Gewicht: 0,3 kg


Materiaaleigenschappen: door het gebruik van hoogwaardige materialen en uitgebreid handwerk komen onze deurbeslag praktisch overeen met originele armaturen uit de afgelopen eeuw.
Met de hand - zoals 100 jaar geleden worden de afzonderlijke onderdelen gemaakt. Een liefdevolle bewerking door handmatig slijpen, borstelen en polijsten, evenals een speciale oppervlaktebehandeling zorgen ervoor dat onze infusies nauwelijks te onderscheiden zijn van het antieke origineel.

Onderhoudsinstructies:
Gebruik voor het reinigen geen schuur- of chemische reinigingsmiddelen. Polijst de deurbeslag van tijd tot tijd op een natuurlijke manier met een polish, zodat het aangename satijnglanzende antieke karakter van het beslag behouden blijft.

tags: deurbeslag nostalgie, kamerdeuren lange platen, bouwbeslag, deurbeslag, oude deuren lange plaat, voordeuren, deur, lange plaat antiek,
Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: