opc_loader

                                                 

Kamer deurbeslag set BB 72 - deurknop + klink met porseleinen greep, retro antiek ijzer donkerbruin voor binnendeuren

Artikelnr: 2LS+1Tk+1KnVM-789.60-.701.60-101.60+DWS
129,50

Porseleinen handgrepen in kleur

Din links of Din rechts

Artikelnummers
EAN:
7428470561990
Beschrijving

Kamer deurbeslag set BB 72 - deurknop + klink met porseleinen greep, retro antiek ijzer donkerbruin voor binnendeuren

Mooi deurbeslag is een onmisbare aanvulling op elk huis of pand. Het kan niet alleen een prachtige esthetische aanvulling zijn, maar ook een functionele en praktische verbetering.
Het eerste wat bezoekers zien wanneer ze een huis of pand binnenkomen is de deur.
Een mooie deurkruk, deurklink of deurknop kan daarom een grote bijdrage leveren aan een positieve eerste indruk en een welkome sfeer.

Dit perfect geschikte deurbeslag voor de historische renovatie is b.v. ook ideaal voor eigenaren van gezelschapsdieren die hebben geleerd om deurklinken te openen.
- dit kan men voorkomen met de kleine draaiknop aan de ene kant van de deur.

De mooie deurknop wordt gecombineerd met 1 klink en 2 lange platen - gemaakt van antieke ijzer en gewaxt.
Een prachtig vormgegeven Retro deurbeslag met de doorn -slot afstand midden jack - Midden Kasteel van 72 mm (BB72), meet dit a.u.b. na voor de aankoop!!!

Een vierkante pen (krukstift)  is aangebracht in 8 x 8 mm (dikte), deze kan voor antieke deuren m.b.v. een bus opgehoogd worden naar 10 x 10, zie elders op deze site!!
Wanneer men de klink op de doorn zet en door de deur (doorngat slot) drukt kan men  de deurknop op de buitenkant vastzetten op de doorn zodat deze kan roteren, stelschroef (installatie sleutel is inbegrepen).

Alle onderdelen zijn in overeenstemming met het historisch origineel, ze geven uw oude of nieuwe kamerdeur een speciale tint.

 

Er zijn via deze site verschillende kleuren porseleinen deurgrepen te koop, o.a: zwart, ivoor, groen, oud blauw, etc. zie de foto!!

Leveringsomvang:
1 change-deurbeslag, bestaande uit de deur van BB72:
1 deurknop "Pinto" + 1 deurknop "Nippon porselein antieke-wit" + 2 beschermplaten "Kotten" BB72mm (gatafstand gat in het midden van de deurklink tot het middelste gat van het sleutelgat) - (installatie sleutel is inbegrepen).
Materiaal: ijzer Waxed
(2LS + 1tk + 1 KN-DVH-789,60-.701.60-101.60 + DWS)

afmetingen:
Deurknop: hoogte 5 cm - breedte 5cm

Deurklink: lengte 13 cm x breedte 6 cm

Lange plaat: Lengte 28,2 cm x 4 cm - gat met een diameter van 1,8 cm
Afstand tussen de as en sleutelgat: 72 mm (hart op hart)

Krukstift dikte: 8 x 8 mm

Gewicht ca.:. 0.8 kg

 

Onderhoud:
De gietijzeren oppervlakken van deze fittingen (lange platen) werden bekleed met een vocht-afstotende beschermlaag. Indien men niets doet beginnen deze na een tijd roestvorming te verkrijgen.
De handgrepen en deurplaten van deze set moeten daarom regelmatig worden behandeld met boenwas. Dit vormt een film en voorkomt dat de natuurlijke oxidatie van de antieke ijzer en dat de toestand permanent  goed blijft, en het staat ook nog is een keer veel beter!

 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: