opc_loader

                                                 

Balkon reling, trapstijl - element "Parijs" gietijzer

Artikelnr: rooster-Parijs-H88cm -DS - A - 049
94,50
Artikelnummers
EAN:
9506514252269
Beschrijving

Hekwerk element nouveau "Paris " een trapstijl, versiering voor uw prachtige huis.


Deze decoratieve en stijlvolle balkonreling is een reproductie uit de Franse Art Nouveau stijl. Het hekwerk is een sieraad, en een begrenst de uitnodiging naar uw woonbereik.

Verbonden door bovenste en onderste rails ook geschikte elementen voor de productie van een balkonreling of voor de trap, een galerie of als een stabiel raamrooster, evenals om een terras ruimte te scheiden.
De individuele elementen worden aangebracht met draadstangen aan de bovenkant en bodem. Hierdoor ze zijn zeer gemakkelijk aan te sluiten door ze te monteren met schroeven of te lassen aan de reling.

Met een eigen technische vaardigheid of voor een hekwerkspecialist, is het relatief eenvoudig om een hekwerk te produceren van deze elementen, dat ziet er uitstekend uit  tussen twee of meerdere betonnen poeren.
Op sommige van de foto's kunt u verschillende toepassingen van de elementen in een tuinmuur of balkon zien. De Art Nouveau balkon reling elementen worden ook gebruikt als decoratieve klimplanten rekken.

De artikelen zijn onderworpen aan een roest patina. Aangezien gietijzer niet door roest, is het niet absoluut noodzakelijk om deze te beschermen door b.v. te verzinken . Ze kunnen worden geschilderd met behulp van een los verkrijgbare beschermlaag voor ijzer.

Alle items moeten in elke hoeveelheid bij ons besteld worden, maar we hebben niet de mogelijkheid om een afgewerkte reling te produceren speciaal op maat.
Als voorbeeld ziet u twee afbeeldingen van dit raster Parijs gecombineerd in wit en goud beschilderd met het rooster Meran en rooster Medaillon als balkon leuning, Dit heeft een klant zo voor zichzelf  ontworpen.

Leveringsomvang : 1 balkon reling - element "Parijs" gietijzer

Afmetingen circa:
Hoogte 88 x 36.5 cm ,
plus de boven-en de onderkant gemonteerd draadeinden : 4,5 cm lengte

Gewicht circa: 10 kg


Tags : decoratie, antieke , koloniale stijl , eeuwwisseling , 19de eeuw , gietijzer , ijzer , landelijke stijl , Art Nouveau , vroege dagen , balkon , terras, balkon leuningen, trapleuningen , trap staven, ijzeren leuningen, hekjes , rooster voor trappen , trap staaf, balkon leuningen, roosters , ijzeren leuningen , voor de galerij, traphekje ,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: