opc_loader

                                                 

Een graflantaarn / graflamp, volledig van graniet gemaakt

Artikelnr: Lantaarn-graflamp-lantaarn-13
255,00

Kleur graflamp

Licht

Artikelnummers
EAN:
9502117778632
Beschrijving

Een graflantaarn / graflamp, volledig van graniet gemaakt.

Een hele fraaie graflamp van absolute top kwaliteit! Deze graflamp is het zeker waard om op een graf te zetten, hiermee toont u dat er nog altijd gedacht wordt aan de persoon. Deze lantaarn is stijlvol en zal een prachtig eerbetoon zijn! 
De graflamp is gemaakt van graniet en heeft aan de binnenzijde een glazen omhulsel waar u een lampje of kaars in kunt doen.
Al met al een prachtige graflamp / lantaarn en een heel mooi eerbewijs.

Deze graflamp is in verschillende kleuren te krijgen, u kunt deze kiezen in het menu die bij de prijs staat (voor een impressie, kijk naar de laatste foto).
Let wel op voor het volgende: de kleur van bijvoorbeeld paradiso kan verschillen per lantaarn, het is namelijk echt graniet en dat kan per stuk verschillen, u krijgt dus wel de kleur, maar dit hoeft niet precies dat van de foto te zijn. Ook kan er op de speciale kleuren een wat langere levertijd zitten van 14 dagen.

U kunt bij deze graflamp ook een lichtje (zie foto 5, 6 en 7) krijgen, die precies in de lantaarn past. Dit is ook een fraai lampje die de lantaarn extra tot haar recht laat komen (dit lampje brandt circa 50 dagen). Ook hier kunt u voor kiezen in het menu die bij de prijs staat.

Leveringsomvang: 1 graflamp, graniet.

Afmetingen circa: diameter 13 cm x hoogte 25 cm.

Gewicht circa: 7 kg, dit artikel moet in een xxl-pakket verzonden worden vanwege de breekbaarheid en het gewicht, vandaar de iets hogere verzendkosten.

Tags: graf, graflamp, lamp, lantaarn, eer, eerbetoon, eerbewijs, licht, in gedachten, gedachtes.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: