opc_loader

                                                 

Grote Kerkraam Spiegel - Metalen Rand - 140 cm x 40 cm

Artikelnr: Spiegel-kerkraam-ES-WD28
149,50
Artikelnummers
EAN:
6097223773709
Beschrijving

Grote Kerkraam Spiegel | Tijdloze Elegantie | Metalen Rand | 140 cm x 40 cm​

Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je interieur met deze prachtige grote spiegel in de vorm van een kerkraam. Met zijn imposante afmetingen van 140 cm hoog en 40 cm breed is deze spiegel een ware blikvanger in elke kamer.

Het unieke ontwerp, geïnspireerd op de sierlijke ramen van kerken, combineert moeiteloos klassieke charme met moderne stijl. De metalen rand voegt een vleugje verfijning toe en zorgt voor duurzaamheid en stevigheid.

Deze veelzijdige spiegel is niet alleen een functioneel accessoire, maar dient ook als decoratief pronkstuk. Plaats het in de hal om een gevoel van ruimte en licht te creëren, of gebruik het als een opvallend accent in de woonkamer, slaapkamer of zelfs de badkamer.

Met zijn grote formaat en kerkraamvorm biedt deze spiegel ook de mogelijkheid om een artistieke sfeer te creëren in je interieur. Het reflecteert het omringende licht op een prachtige manier, waardoor je ruimte er helderder en ruimer uitziet.

Of je nu een traditionele, rustieke sfeer wilt creëren of een eigentijdse uitstraling wilt geven aan je interieur, deze grote spiegel in de vorm van een kerkraam met metalen rand is de perfecte keuze.

Leveringsomvang: 1x spiegel vorm kerkraam

Afmetingen ca:
Hoogte 140 cm
Breedte 40.5 cm
Diepte 3 cm

Gewicht is ca. 4 kg.

(Vanwege de grootte en breekbaarheid wordt dit verzonden als XL-pakket, vandaar dat de verzendkosten iets hoger zijn.)
 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: