opc_loader

                                                 

Vintage Houten Emmer - Geel - Hoogte 60 cm

Artikelnr: houtenemmergeel62
59,50
Artikelnummers
EAN:
7428472978246
Beschrijving

Vintage Houten Emmer - Geel - Hoogte 60 cm

Breng een uniek stukje geschiedenis in je interieur met onze Handgemaakte Vintage Houten Emmer in een prachtige gele kleur. Elke emmer is met liefde met de hand gemaakt, waardoor je een authentiek en ambachtelijk stuk in handen hebt dat een vleugje nostalgie aan elke ruimte toevoegt.

Met een hoogte van 60 cm en diverse diameters, heeft deze houten emmer een ruime capaciteit en is hij perfect voor het opbergen van dekens, tijdschriften, bloemen of andere decoratieve items. De handgemaakte aard van de emmer betekent dat elk stuk uniek is en een eigen karakter heeft.

De levendige gele kleur maakt deze emmer een echte blikvanger in je huis. Plaats het naast je open haard, in een hoek van je woonkamer of op je veranda voor een prachtig vintage accent dat je interieur transformeert.

Omdat elk stuk met de hand is vervaardigd, kan het formaat iets afwijken, wat bijdraagt aan de unieke uitstraling en charme. De houten constructie zorgt voor duurzaamheid en authenticiteit, waardoor je kunt genieten van een tijdloos decoratief stuk.

Breng een vleugje ambachtelijk vakmanschap in je huis met onze Unieke Handgemaakte Vintage Houten Emmer in een prachtige gele kleur.

Leveringsomvang: 1x houten emmer geel

Afmetingen ca:
Hoogte 60 cm
Diameter bovenkant 32 cm
Diameter midden 34 cm
Diameter bodem 29,5 cm
Diepte 30 cm

Gewicht ca. 5 kg.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items