opc_loader

                                                 

Informatie over betalen

                IDEAL
 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Betalen via iDEAL - Telebankieren

 
                                 OVERMAKEN PER BANK

Betalen via overboeken per bank

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland.

Bankgegevens Handgemaakt.eu zijn: Handelsonderneming ETW

Rabobank rekeningnummer: NL64RABO0158519698

BIC: RABONL2U. 

OF:
SPARKASSE rekeningnummer: DE66 4015 4530 0033 0588 92
BLZ: 401 545 30
BIC: WELADE3WXXX.

                            
               

PAY PAL

PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.

Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

                             
 
               

        

BETALEN BIJ AFHALEN AF LOCATIE ALLEEN IN OVERLEG!!

Betalen bij afhalen af locatie

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Echter tot een bedrag van 30 euro alles daarboven moet voor het afhalen voldaan zijn!!! Op onze afhaalvestiging kunt u gewoon per kas contant betalen of via internet: makkelijk en veilig.
Probeert u zoveel mogelijk gepast te betalen of pinnen is ook mogelijk! Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.

KIJK ook op: Authentieke-decoratie.nl