opc_loader

                                                 

OVER ONS

Wij zijn een firma die al geruime tijd actief is binnen het authentieke decoratie marktgebied in Europa, nu willen wij onze artikelen ook aanbieden in Nederland en België. In vele landen zijn wij al geruime tijd aktief in de verkoop van ons zeer uitgebreide assortiment en door dit succes gaan we nu ook Nederland en België bedienen.

Neem rustig de tijd om door onze site te zoeken naar passende prachtige producten. U kunt de gevonden artikelen in het winkelwagentje plaatsen en steeds weer retour gaan om door te winkelen. Op moment u klaar bent met winkelen kunt u overgaan tot de betaling van de producten. Op moment u de betaling heeft afgerond ontvangen wij van u online de order, deze wordt door ons gecontroleerd en als volledig en goed gekeurd direct doorgedaan naar het pakhuis in Duitsland. Wij ontvangen dan bericht dat de producten klaar liggen om afgehaald te worden. Dit wordt gedaan door onze medewerker die verantwoordelijk is voor het verzenden van de producten in Nederland. Op moment de producten verstuurd zijn dan ontvangt u van ons een bevestiging dat uw product (en) is of zijn verstuurd. Let wel dat sommige producten een levertijd kunnen hebben, wordt vermeld bij de producten, u kunt na bestelling altijd navraag doen over eventuele status: nooit een probleem!! Heeft u vragen of op en aan merkingen ten aanzien van producten en of over de site dan vernemen wij dat gaarne van u :

MAIL (info@handgemaakt.eu) of BEL (0031646414818) ons.

Mogen wij alvast danken voor de interesse die u getoont heeft voor onze producten, wij wensen u bij aanschaf heel veel plezier van de producten. Op moment er telefonisch niet direct beantwoord wordt, dan zijn wij overbezet, mail ons dan a.u.b. wij verzorgen dat u dezelfde dag nog antwoord krijgt, dank hiervoor.

GRAAG TOT DE VOLGENDE AANKOOP,  BEDANKT !!

Mail: info@handgemaakt.eu

Bel: 0031(0)646414818

LET OP: alle producten die op maat worden besteld s.v.p. vooraf na meten want wij bestellen deze op maat en kunnen dus niet retour worden gedaan. Via onze site kunt u alle producten via meerdere foto's bekijken en beoordelen, alle maten staan bij het product. Bij elk product staat de levering omvang, dus wat daar vermeld staat is wat u geleverd moet krijgen, meld u direct op moment dit niet het geval is geweest!!!  Zo ook producten die i.o.m. klant b.v worden veranderd qua kleur, etc kunnen niet terug worden genomen.!!!!! Retourzendingen altijs in combinatie met uw bankverbinding sturen dan kan de boekhouder de zaken sneller regelen!!