opc_loader
ELKE ZATERDAG OPEN VOOR AFHAAL VAN 10 T/M 14.OO UUR, ALLES VOLGENS REGELS I.V.M. CORONA!!! 

RETOUREN:

LET OP:

1) Deurbeslag wordt op maat besteld voor u, vandaar dat alle maten en foto's bij ieder product staan om zo goed te kunnen zien wat u koopt! Deze op maat bestelde artikelen worden dan ook niet teruggenomen!!! Stuur ons dan eerst een mail zodat we vooraf kunnen checken of het gaat passen!!

2) Alle maten van de producten staan vermeld in elke advertentie, dus voor de aankoop meten want dat is weten!! Worden artikelen retour gestuurd omdat deze niet passen dan worden handeling kosten in rekening gebracht!! Op basis van matching wordt niets retour genomen, daar beginnen wij niet aan, dan beter naar de foto's kijken die spreken voor zich + teksten lezen a.u.b. Niet gedaan dan rekenen wij handelingskosten!!

3) Evenzo worden gekochte producten die op wens veranderd of aangepast zijn i.o.m. u ,  niet retour genomen!!!

4) Bij elk product staat de levering omvang, dus wat daar vermeld staat is wat u geleverd moet krijgen, meld u direct (binnen 24 uur) op moment dit niet het geval is geweest!!!

5) Artikelen die u retour stuurt moeten binnen 14 dagen na aankoop in dezelfde conditie retour gestuurd worden, reden van retour aangeven, verzeker uw pakket voor de zekerheid!! Artikelen die later binnen komen worden niet in behandeling genomen !!

6) Retour artikelen moeten met ordernummer en tenaamstelling overeenkomen + reden van retour opgeven, anders kunnen wij niets !!

7) Attentie: Stuur uw producten bij retour onder verzekering retour, dan wordt u schadeloos gesteld op moment er tijdens transport  onzorgvuldig wordt omgegaan met het product, onderschat dit niet want komt echt veelvuldig voor helaas. Men neemt het niet zo nauw met de pakketten af en toe. Dus: verzekeren tijdens transport als mogelijk!!  Dan kunnen breekbare artikelen nadat deze zijn afgehaald in goede staat bij ons niet retour gebracht worden dit omdat b.v. stenen beelden tijdens transport beschadigingen oplopen, zoals haarscheurtjes.

8) Beelden en artikelen die breekbaar zijn kunnen wij wel opsturen echter liever niet, want een stenen beeld loopt ongewild toch schade op tijdens vervoer door bezorgdiensten. Enige methoden die wel kunnen is op pallet, maar goed hier hangt een prijskaartje aan. Deze artikelen worden dan ook NIET retour genomen!!!

9) LET OP: OP DE RETOUR VERPAKKING MOETEN ALTIJD 2 STICKERS ZITTEN MET AFZENDER EN ORDER NUMMER !! AAN DE BUITENKANT GOED LEESBAAR OP DE VERPAKKING, DAN ALLEEN KUNNEN WIJ SNEL AFWERKEN!! DE ARTIKELEN MOETEN OOK ZORGVULDIG WEER INGEPAKT WORDEN VOOR RETOUR, PAKKETTEN DIE BIJ ONS ALS RAMMELDOOS BINNENKOMEN OMDAT ER NIET ZORGVULDIG IS HERVERPAKT, EN DUS DE INHOUD DAN MEESTAL ZWAAR BESCHADIGD IS!  DEZE PAKKETTEN WORDEN HELEMAAL NIET MEER IN BEHANDELING GENOMEN!! WAAROM 2 STICKERS: DE VERZENDFIRMA PLAKT TE VAAK DE EIGEN VERZENDSTICKER OVER DE AFZENDER EN DAN KUNNEN WIJ NIET ZIEN VAN WIE HET PAKKET KOMT. 

10)

Attentie: Stuur uw producten bij retour onder verzekering retour, dan wordt u schadeloos gesteld op moment er tijdens transport  onzorgvuldig wordt omgegaan met het product, onderschat dit niet want HET komt echt veelvuldig voor helaas. Men neemt het niet zo nauw met de pakketten af en toe. Dus: verzekeren tijdens transport als mogelijk!!

Dan kunnen breekbare artikelen nadat deze zijn afgehaald in goede staat bij ons niet retour gebracht worden dit omdat b.v. stenen beelden tijdens transport beschadigingen oplopen, zoals haarscheurtjes b.v.