opc_loader

                                                 

Gietijzeren kiepraam Rauter, fraai

Artikelnr: gietijzeren raamwerk-Rauter-klapbaar-38x76-PED-A-1
169,50

Kies glas soort op maat gesneden

  • Geen glas
  • Antiek glas (+ €129,50)
  • Spiegelglas (+ €75,00)
  • Helder glas (+ €70,00)
  • Spectrum antiek glas (sterkst) (+ €95,00)
Artikelnummers
EAN:
7428479731295
Beschrijving

Een fraai gietijzeren-raamwerk Rauter, voorzien van hele mooie en originele vorm:

De raam indeling bestaat uit een midden- en 6 raamvlakken, die door de vormgeving een prachtig nostalgisch en harmonisch beeld geven.

Het raam is uitermate geschikt om te installeren in b.v. tuinmuur, klassiek pand, stal, tijdens renovatieprojecten, etc.

De kantelfunctie in het raam is voor luchten, let wel, dat het ook in gesloten toestand niet luchtdicht is zoals wij hedendaags gewend zijn bij raamwerken en kozijnen! U kunt natuurlijk de kiepfunctie vast zettewn m.b.v. siliconenkit.

Uitermate geschikt om te verwerken tijdens renoveringen in b.v. rustieke stalgebouwen, garageraam, carports, tuinmuur of gewoon als decoratie.

Op moment u de rustieke roest uitstraling niet bevalt: gietijzer heeft de eigenschap alleen opppervalkte roest (oxidatie) aan zich te binden, deze kan echter eenvoudig afgeborsteld worden.

Men kan dan elk gewenst kleurtype aanbrengen.

De ramen zijn op wens meervoudig leverbaar en zijn eenvoudig van verschillende glassoorten te voorzien. Wij kunnen u op wens verschillende soorten leveren.

Het gaat om 4 mm venster glas dat op maat wordt gesneden. Het is echter ook mogelijk om melk,- spiegel,- en antiek glas te leveren.

Het glaswerk is eenvoudig aantebrengen:

Aan de achterzijde van het raamwerk is genoeg plaats om het gewenste glas in te bouwen. De glazenramen kunnen d.m.v. audenthiek stopverf of snel met modern silliconenkit.

(Wij zouden graag het product compleet willen leveren echter kan dit niet omdat transsport nodig is.)

Op moment u het juiste raamwerk niet kunt vinden, kijk dan even verder in onze shop om zo alle mogelijkheden te kunnen bekijken!!

Bestellen op maat is echter niet mogelijk.

Wij kunnen voor dit raamwerk 4 verschillende soorten glas leveren:

Venster-glas: gewoon helder nieuw gesneden glas.

Antiek-glas: Hierdoor krijgt het raam de specifieke klassieke uitstraling. De doorblik werkt licht verbogen en waas , met daarin kleine luchtbellen - raam blijft wel doorzichtig.

Melk-glas: de ruimte wordt wel voorzien van binnenvallend licht echter kan men er niet doorheen kijken.

Spiegel - glas: Ziet er van ver uit als een echt raamwerk en is sfeervol om aan een wand te hangen, alles ziet men ruimtelijk in spiegelbeeld.

Prijzen glas op aanvraag, mail ons dan even!!

Leveringsvoorwaarden:

1 gieiijzeren raamwerk Rauter. 
 

Maat circa: 38 cm Breed x 76 cm Hoog

(Maat zonder schreven, die in de Muur geboord worden)

Gewicht circa: 16,7 kg

Attentie: Kan alleen verzonden worden in XXL boxen, dit om transportschade te voorkomen, vandaar iets duurdere verzendkosten.!!

tags: Spiegelraam, Decoratie, Antiek, raam met spiegel, ijzer, tuinhuis, koetshuis, boerderij,  oude ramen, renoveren, spiegel, verspiegelen, Wand, Wanddoorbraak, muur, tuin, tuinmuur, wand, raam, Stal, Stalraam, tuindecoratie, ijzerramen, ruïne, Terras, gietijzer, gietijzeren

Extra informatie

Glas keus:

1) blank glas 

2) antiek glas

3) melk glas

4) spiegelglas

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items