opc_loader

                                                 

Deurbeslag set messing glans: klink met keramische handvat en messing deurknop op rozet en 2 x sleutelrozet.

Artikelnr: (K+1TK+1DR+2SR-403.35-70235-20635-208+DWS)+Drehwec
239,50
Artikelnummers
EAN:
7428479628342
Beschrijving

 

Deurbeslag set messing glans: klink met keramische handvat en messing deurknop op rozet en 2 x sleutelrozet


Deze fantastische deurbeslaf set voor de voordeur past zowel op historische als op nieuw vervaardigde deuren en staat elegant.
Het bestaat uit een prachtig vormgegeven messing deurknop - dit ziet er zeer stijlvol en antiek uit.

Dit deurbeslag is nagemaakt aan de hand van een antieke origineel maar voorzien voor de huidige tijd rozetten met een geschikt formaat opening om een moderne cilinderslot te kunnen monteren.
De deur wordt geopend vanaf de buitenzijde met de sleutel van de voordeur m.b.v duw op de vaststaande deurknop. Gemonteerde deurknop en deurklink zijn met een draai wissel stift verbonden. De deurknop is vastgesteld door deze pen - niet draaibaar. De deurklink zorgt voor vergrendeling en opent de deur van de binnenkant.

Deze deurbeslagset, kunnen we ook in gepatineerd messing, evenals aanbod in antiek ijzer leveren, zie op deze site!

Wilt u liever een andere kleur handgreep? Dat kan!
Bekijk de laatste foto voor de beschikbare kleuren, via het keuzemenu kunt u vervolgens de gewenste kleur kiezen.


Verklaring over het schroeven vervanging gereedschap: dit wordt gebruikt als een montage met de knop op de buitenkant van de deur moet vaste – (niet draaibare)-. De deurknop wordt nog steeds verplaatst, omdat de draad M10 van achter in de knop is geschroefd en de 8 mm spindel is vastgesteld, maar die is gekoppeld aan de draad.
Schroefdraad M10 met roterende spindel - vaste deurknop - handvat draaibare vergadering: de roterende vervanging gereedschap zal worden geleid door de Kroonmoer in de deur en verbonden door middel van een set schroef in de deurklink. De deurknop is nog steeds buiten op de draad van de verandering PIN op geschroefd. Let erop: als uw voordeur antieke is, gelieve het vierkante klosje, die had hen dat historische deuren heeft vaak een Schlossnusmaß van 10 x 10 mm meten. In dit geval moet u een grotere rotatie verandering PIN. U vindt deze in onze winkelobjecten.Omvang van de levering: 1 deurbeslag set messing glans:
Deurknop met knop rozet en de sleutelgat rozetten geschikt voor een profiel cilinderslot en deurkruk Nippon met keramische zwarte greep voor de binnenkant van de voordeur, gepolijst messing
en inclusief 1 draaiwisselstift-M10 / 125-8 x 8 mm borgmoer (past op alle nieuwere deursloten)

(K+1TK+1DR+2SR-403.35-70235-20635-208+DWS)+Drehwechselstift

Afmetingen:
Knop: diameter 57 mm diameter, rozet 50 mm

Deurklink: L 14 cm x Br 6,5 cm
Sleutel-rozet: diameter is 50 mm.

1 Doorn: Stärke: 8 x 8 mm, draai wissel.

Gewicht: 0,9 kg


Afwisselend torsie pen: M10 - 8 x 8 mm vierkante spindel / doorn
Totale lengte met 125 mm schroef - pin lengte: 100 mm


Gewicht: 1,1 kg

nieuw item


Tags: deur hardware met knop, messing deurbeslag, grepen sets voor de hoofdingang deuren, deurbeslag nostalgie, knoppen voor deuren, messing hang-en sluitwerk, koperen deurknop, hang-en sluitwerk,

 

 

Messing Wechselgarnitur, Haustür Beschlag mit Türknauf Klinke+Sicherheitsrosette

Diese phantastische Drücker-Garnitur für die Haustür passt sowohl zu historischen, als auch zu neu gefertigten Türen und wirkt schon von Weitem sichtbar sehr elegant.
Sie besteht aus dem sehr schön gearbeiteten Türknauf - dieser wirkt sehr edel und wie antik.
Ausgestattet ist dieses Set mit einer griffgeschmeidigen Türklinke für Innen und Sicherheitsrosetten, die diebstahlsicher, von der Aussenseite der Haustür nicht abschraubbar angebracht sind. Die Tür wird von außen mit dem Haustürschlüssel geöffnet und am Knauf aufgeschoben. Montiert werden Knauf und Türklinke mit einem Drehwechselstift, welcher beide miteinander verbindet. Der Türknauf ist durch diesen Stift feststehend - nicht drehbar. Die Klinke öffnet die Tür von Innen.

Diese Drücker-Garnitur können wir auch in Messing patiniert, sowie in Antik-Eisen anbieten.

Verklaring over het schroeven vervanging gereedschap: dit wordt gebruikt als een montage met de knop op de buitenkant van de deur moet vaste – (niet draaibare)-. De deurknop wordt nog steeds verplaatst, omdat de draad M10 van achter in de knop is geschroefd en de 8 mm spindel is vastgesteld, maar die is gekoppeld aan de draad.
Schroefdraad M10 met roterende spindel - vaste deurknop - handvat draaibare vergadering: de roterende vervanging gereedschap zal worden geleid door de Kroonmoer in de deur en verbonden door middel van een set schroef in de deurklink. De deurknop is nog steeds buiten op de draad van de verandering PIN op geschroefd. Let erop: als uw voordeur antieke is, gelieve het vierkante klosje, die had hen dat historische deuren heeft vaak een Schlossnusmaß van 10 x 10 mm meten. In dit geval moet u een grotere rotatie verandering PIN. U vindt deze in onze winkelobjecten.


Lieferumfang: 1 Drücker-Garnitur:
Türknauf mit Knauf-Rosette und Sicherheitsrosette für das Profil-Zylinder-Schloß und Türklinke für Innenseite der Haustür, Messing glänzend


Maße:
Knauf: Durchmesser 7 cm x Höhe 7 cm
Knauf-Rosette Durchmesser 6 cm Schraube: 93 mm Länge, Gewindemaß: M10
Sicherheits-Schlüsselloch-Rosette:Dm 50 mm
Türklinke: Länge: 14 cm
Drücker-Rosette: Dm 50 mm
Drehwechselstift: Gewinde M10 - 8 x 8 mm Vierkantstift/Dorn
Gesamtlänge mit Schraube 125 mm - Stiftlänge: 100 mm


Gewicht: 1,1 kg

Neuware


tags: Türbeschläge mit Knauf, Haustür Messing-Beschläge, Klinken Garnituren für Haustüren, Türbeschläge Nostalgie, Knäufe für Haustüren, Messing Wechselgarnitur, Messing Knauf Haustür, Wechselgarnitur,
 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: