opc_loader

                                                 

Zoals antiek deze deur set met rozetten - retro antieke hulpstukken voor kamerdeuren, donker bruin

Artikelnr: Tuerset-Komi-REX-A-2567.60
119,50
Artikelnummers
EAN:
7428471369717
Beschrijving

Zoals antiek deze deur set met rozetten - retro antieke hulpstukken voor kamerdeuren, donker bruin

Als u op zoek bent voor de renovatie van historische deuren geschikt deurklink, dan bent u met deze strak ogende antieke deurgrepen goed geadviseerd.

Eenvoudig en eenvoudig - en toch zien ze er prachtig uit! Ideale hulpstukken voor kamerdeuren ook bij de antieke boeren Kate.

Aan deze sluitingen passen heel goed de ronde rozetten - alles is gemaakt in antiek ijzer.

Deze set is gemaakt na een antieke originele montage, onze sets vrijwel overeen door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en handwork een oorspronkelijke inrichting uit de vorige eeuw.
,

Materiaal eigenschappen:
Door het gebruik van hoogwaardige materialen en uitgebreid vakmanschap komen onze deurbeslag vrijwel overeen met een origineel beslag uit de vorige eeuw.
Met de hand - net als 100 jaar geleden, worden de afzonderlijke delen van deze handgrepen vervaardigd door zandgieten als grondstof. Een liefdevolle afwerken door handmatig schuren en polijsten kwasten, en een speciale oppervlaktebehandeling voor de verouderde ervoor te zorgen dat onze tweede wort nauwelijks te onderscheiden van de oude origineel.


Zorgadvies: Kamerdeurbeslag:
Binnenin kunnen de wasoppervlakken van de "Antik Iron" -hardware van tijd tot tijd worden ingewreven met donkere bijenwas en na droging worden gepolijst. Dit ontvangt permanent het aangename, satijnglanzende antieke karakter van de deurbeslag.


Leveringsomvang: 1 deurkrukset voor kamerdeuren, antiek ijzer gewaxt, donkerbruin
2 pallen met 2 duwrozetten en 2 sleutelgatrozetten
(Deurset-Komi-REX-A-2567,60)

afmetingen:
Lengte van de pal: ongeveer 11,5 cm
Vierkant: 8 x 8 mm

Klinkrozet: diameter 5 cm
Slotrozet: diameter 5 cm

Gewicht ongeveer: 0,75 kg

tags: hardware voor antieke deuren, deurbeslag met rozen, deuren herstellen, oude hardware, deur hardware antieke, deurgrepen gemaakt van ijzer, deurkrukken, fittingen, antieke meubels, binnendeur, rozetten,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: