opc_loader

                                                 

Set van 2 Raam hardware, scharnier, Venetiaanse jaloezieën, Houten raam scharnier, luikscharnier, smeedijzer-zwart

Artikelnr: set-scharnier-heart-zwart-14-ss-27
23,50
Artikelnummers
EAN:
9501717268659
Beschrijving

Raam hardware, scharnier, Venetiaanse jaloezieën, Houten raam scharnier, luikscharnier, kastscharnier, smeedijzer.

Deze uitstekende montage voor het ophangen van houten klapbanken of antieke barrière deuren is geschikt voor diverse doeleinden op het gebied van houtbewerking en renovatie van antieke jaloezieën en kasten.
Als een middeleeuwse smede lijkt dit speciale scharnier van de hoogste kwaliteit! Net als onze vele andere scharnieren, toebehoren en toebehoren, is deze antieke vouwstijl pasvorm ook handgemaakt in een antieke stijl, waardoor het als historisch, zeer duurzaam lijkt en ook geschikt is als monumentbehoud.
Deze deurbeslagdelen worden al meer dan 90 jaar in een traditionele Italiaanse familiebedrijf geproduceerd.
De fabrikant heeft zich sinds 1925 onderscheiden door kwalitatief hoogwaardige productkwaliteit. Bijvoorbeeld, vakmanschap gespecialiseerd in de productie van kunststukken voor deuren, poorten, raamtoebehoren van gesmede en geslagen ijzeren.
Ook vandaag zijn de meeste producten, van het ontwerp tot de verschillende oppervlakken, handgemaakt en daarom worden individuele stukken van de beste kwaliteit geproduceerd.

In onze winkel vindt u nog veel meer vensterbanken armaturen, scharnieren, bekledingen van verschillende soorten en afmetingen.


Leveringsomvang: 1 set scharnieren - Heart-metaal-zwart + schroefjes
Materiaal: ASC Antieke Smeedijzer (Zandstraalijzer + Gegalvaniseerd + Antiek Zwart mat 140 ° C en gepatineerd met de hand)
(set-scharnier-heart-zwart-14)

afmetingen circa:
Hoogte: 11 cm x breedte in geheel 14 cm.

houder: 11 cm x 3 cm, vleugel is 10.5 x hoog 7 cm.
Materiaal dikte 6 mm


Oorsprong: ITALIË Gemaakt in Italië


Gewicht samen: 400 gr

tags: scharnieren, gordijnen, scharnieren, scharnieren, scharnieren, scharnieren, scharnieren, scharnieren, scharnieren,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: