opc_loader

                                                 

Accu voor stroom opslag

Huidige energie voorzieningen worden (te) duur en daarom bieden wij de mogelijkheid om opslag van uw eigen gegenereerde stroom te realiseren.

Dit systeem werkt volledig onafhankelijk en is realtief eenvoudig te installeren, de basisopslag capaciteit is 10 Kw per accu, deze kunt u uitbreiden naar 170 Kw.

De 10 Kw is voor een huishouden tot 4 personen voldoende. 

Dit systeem zal voornamelijk worden gebruikt om uw eigen opgewekte zonnen energie op te slaan om zo later te gebruiken, echter kan het systeem ook opgewekte stroom via windenergie opslaan.

Wat ook een mogelijkheid is: dat u via een stroomaggregaat het systeem in korte tijd oplaad om deze opgslagen energie later weer te gebruiken. 

Attentie: laat de installatie van dit opslagsysteem altijd doen door een erkende installateur.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Teruglevering aan het elektriciteitsnet?

Het 5000HL energieopslagsysteem is een op zichzelf staand off-grid systeem en ondersteunt geen terug levering aan het elektriciteitsnet. Het werkt onafhankelijk en is ontworpen voor zelfverbruik van opgewekte energie.

Hoeveel zonnepanelen kunnen er worden aangesloten?

Het aantal zonnepanelen dat kan worden aangesloten, hangt af van de open-klemspanning van de panelen. Het systeem ondersteunt een maximale belasting van 5000W/500V per uur. Als voorbeeld, als u zonnepanelen heeft van 410Wp met een spanning van 37,26V, kunt u maximaal 13 zonnepanelen aansluiten (500/37,26 = 13).

Zekeringkast

Ons alles-in-een energieopslagsysteem is een 1-fase systeem en is niet geschikt voor zware belastingen. Apparaten zoals inductiekookplaten, jacuzzi's, warmtepompen en elektrische auto's zoals Tesla vereisen een hoog energieverbruik waar batterijen niet voor zijn ontworpen. Het wordt aanbevolen om dergelijke zware belastingen aan te sluiten op het elektriciteitsnet. Gebruik ons systeem voor dagelijkse stroombehoeften zoals verwarming, verlichting, televisie, computers, enz. Installeer een extra zekeringkast om apparaten aan te sluiten die in de toekomst op schone energie zullen werken.

Afhankelijkheid

Door ons systeem te kiezen, heeft u uw eigen energiecentrale. In tegenstelling tot sommige producten van concurrenten die aansluiting op het elektriciteitsnet vereisen voor stroom tijdens stroomuitval, genereert ons systeem zijn eigen elektriciteit. Zolang de zon schijnt, heeft u een constante toevoer van gratis en 100% groene energie. Met ons systeem hoeft u niet langer te vertrouwen op de overheid of grote energieleveranciers.

Installatie

Laat de installatie van dit opslagsysteem altijd doen door een erkende installateur.