opc_loader

                                                 

Pull-ring - deurklopper smeedijzer voor op de rustieke houten deur, kloosterdeur, landhuisdeur.

Artikelnr: deurklop-smeedijzer-a-372
49,50
Artikelnummers
EAN:
9508533198214
Beschrijving

Pull-ring - deurklopper smeedijzer voor op de rustieke houten deur, kloosterdeur, landhuisdeur, etc.

Een prachtige trekstang of deurklopper in topkwaliteit - de Veteraan in art handgemaakte - is een middeleeuwse uitziend deurbeslag met elegante verschijning !
Het is uitgerust met historische sjabloon met een vastzetschoen om smeedijzeren ring.

Net als vele andere producten uit onze uitgebreide assortiment van fittingen, is ook deze exclusieve deurklopper technisch ontworpen en uitgevoerd in een traditionele familie, ontstaan er een topontwerp uit hoogste kwaliteit.
Al meer dan 90 jaar, is de fabrikant gekenmerkt door de hoogste kwaliteit van  producten - het design wordt continu onderhouden en ontwikkeld. Hij is gespecialiseerd in de productie van kunst hardware voor deuren, poorten en ramen van gesmeed en geslagen ijzer.

Om deze reden wordt de deurklopper bij uitstek geschikt voor antieke deuren, omdat hij werkte in de handmatige productie van uitstekend materiaal en kan gebruikt worden als ideaal voor het deurbeslag in de zorg van monumenten!


Omvang van de levering :. 1-klopper, zwaar smeedijzer. 

Afmetingen circa:


Bodemplaat: 80 x 80 mm

Ring Diameter circa: 110 mm, dikte is circa 1 cm tot 2.5 cm.


Gewicht: circa 1250 gram
tags: deurklopper middeleeuwse ijzeren deurklopper vintage deurklopper handgemaakte, Klopper Voordeur, deurklopper, deurklopper deur, Chateau, herenhuis in 1900, smeedijzer kloppers, deurbeslag, middeleeuwse kloppers, middeleeuws, accessoires voor oude deuren, antieke meubels deur, deurbeslag,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: