opc_loader

                                                 

Lantaarn als een dennenappel, theelichthouder, dennenappel als stormlicht, zoals antiek

Artikelnr: kaarshouder-klein-ESS-XM57
17,50
Artikelnummers
EAN:
6097221741762
Beschrijving

Lantaarn als een dennenappel, theelichthouder, dennenappel als stormlicht, zoals antiek.

Wist je dat de meeste mensen dennenappels tegen een dennenappel zeggen?
Dennenappels zijn echter langwerpig en groeien altijd op dennenbomen naar de hemel. Gemakkelijk te verwarren met vuren kegels. De draai die op de spar hangt, groeit.

De meest populaire conifaatvrucht is echter de kienapfel. Dit groeit van nature op dennen en wordt door zijn vorm appel genoemd. Vanwege het meestal bolvormige uiterlijk wordt het vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden, vooral in de winter.
Deze prachtige theelichthouder is daarom een ​​interpretatie van een dennenappel.

Deze lantaarn is met de hand gegoten over een eeuwenoude traditie van het beste ijzer en is daarom uiterst robuust.
Zo kan het zelfs in wind en weer in uw tuin staan ​​en uw gasten bijvoorbeeld de weg wijzen in het donker. U kunt dit prachtige product ook ophangen, omdat het een stevige ring heeft waarop gemakkelijk een ketting kan worden bevestigd.
Het kleurenschema in antiek bruin past perfect bij de landhuisstijl. Uiteraard ziet deze theelichthouder in het interieur op een dressoir er net zo indrukwekkend uit als buiten in de bloembak, op uw balkon of terrastafel.

Binnen of buiten, deze prachtige theelichthouder creëert een buitengewone accentverlichting en brengt op elke plek een beetje meer rust en sereniteit.


Leveringsomvang: 1 theelichthouder Kienapfel, gietijzer, antiek bruin met deksel
(Teelichthalter-pine cone-small-ESS-XM57)

afmetingen:
Hoogte: 12,5 cm
Breedte: 9 cm
Diepte: 9 cm

Gewicht: 850 g


maagdelijktags: kaars, kandelaar, onweer licht, lantaarn, met de hand gegoten antieke, landelijke stijl lantaarn, decoratie, tafeldecoratie, opknoping lantaarn, Tuinier lantaarn, Cottage, Windlicjht voor terras, dennenappels, Kienapfel, dennenappels, conifeer, decor Kerst, winter decoratie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: