opc_loader

                                                 

Kapstokhaak met esdoornblad, gietijzeren kapstok in antiek bruin

Artikelnr: kleiderhaken-ahorn-ess-LH94-1
14,50
Artikelnummers
EAN:
7428475610419
Beschrijving

Kapstok met esdoornblad, gietijzeren kapstok in antiek bruin

Van de esdoorn wordt gezegd dat hij heksen en boze geesten kan verdrijven.
Hij zou zelfs kwade spreuken moeten afweren. In sommige delen van Duitsland, was het gebruikelijk om de drempels van huizen met esdoornhout, Mortise
, te gebruiken, zodat het kwaad niet binnen kon komen. Mapeltakken op ramen en deuren boden extra bescherming. De esdoornbladeren doen denken aan verdedigbare handen. Men kent deze boom ook toe, hij beschermt zelfs tegen blikseminslag.

De esdoorn is een teken van harmonie en de vereniging van tegengestelden. Hij zou vrede en sereniteit moeten geven en zelfs gedachten moeten verhelderen.

Wat een prachtige esdoorn kunnen we je aanbieden als een kapstok.
Met veel aandacht voor detail van dit product werd gegoten door eeuwenoude traditie van de hand. Het gietijzer krijgt zijn authentieke, nostalgische uitstraling door het prachtige antiekbruin.
De ideale haak om de landhuisstijl af te maken of het nu in de hal als kapstok is of in de rustieke keuken voor handdoeken. Het maakt niet uit welke functie u dit sieraad geeft, u heeft in ieder geval met dit product een mooie functionele eye-catcher.

Leveringsomvang: 1 kapstok esdoorn, gietijzer, antiek bruin
(Haken, maple-ess-LH94-1)

afmetingen:

Hoogte: 20 cm
Breedte: 14,5 cm
Diepte: 5,5 cm
Gatafstand: 7,8 cm

Gewicht: 850g

nieuw

tags: antieke, ijzer, hoedenhaken, landelijke stijl, ijzeren haak, badkamer, keuken, kledingkast, kapstokken, hangers, kapstok, hal, muur kasten, haken, handdoekhouders, handdoek haken, hangers, haken voor kleding, Nostalgie, esdoorn bladeren, esdoorn, gietijzer, Antiekbruin,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: