opc_loader

                                                 

Exterieur licht Gouda, keramische fitting en glas, gegoten aluminium, TL40-green

Artikelnr: Buitenlamp-Gouda-JOS-TL40
159,00
Artikelnummers
EAN:
9504774471765
Beschrijving

Outdoor Lamp, nostalgische hangende lamp voor bij de ingang of als een tuin of wandlamp, de Gouda.

Voor romantische verlichting van uw ontvangst portal of als mooie nostalgische lamp op het terras, de lamp Gouda geeft charme met romantische lichtbreking !
De smaakvolle wandlamp Gouda is als een lamp uit de historische eeuwwisseling. Perfect accentueert het de rustieke stijl aan uw huis en het wordt in een mooie avond een absolute eye-catcher !

Dit delicaat gedetailleerde outdoor licht is niet alleen decoratief, maar ook praktisch onverwoestbaar omdat het is gemaakt van gegoten aluminium met weerbestendig, hoge-kwaliteit verf. Donkergroen is een kleur die het historische karakter benadrukt - U kunt deze buitenlamp ook in een andere kleur schilderen, b.v. met witte verf of andere kleuren, wat u wilt !

Let op:
In de lampen zijn geen kabel vooraf geïnstalleerd, omdat het installatietechnisch beter is om rechtstreeks een kabel te trekken van contactdoos naar de lamp zodat deze geen onderbreking hebben.
Alle installatiewerkzaamheden dienen strikt voor de veiligheid te worden uitgevoerd door een erkend installateur.Omvang van de levering: 1 exterieur licht Gouda, met keramische fitting en glas, gegoten aluminium, TL40


Afmetingen circa:
Totale hoogte 64 cm
Lampenkap breedte 22 cm, hoogte 40 cm lamp lichaam
Muur afstand 34 cm
Montageplaat: 23,5 x 8,5 cm, gatafstand 20 cm

Gewicht ca. 4 kg,:tags: buitenlamp, buitenlampen, nostalgie, tuin lampen, lampen voor de tuin, patio lamp, voordeur, tuin, huis muur, ingang lamp, lamp voor thuis wandlamp bij de ingang, wandlamp, antiek, van rond de eeuwwisseling, nostalgische lampen, muur,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: