opc_loader

                                                 

Engel - oxid-weerbestendig, knielend, vol steen, fors beeld.

Artikelnr: knielendeengelsteenfors82-oxid
225,00
Artikelnummers
EAN:
6094001848826
Kenmerken
Beschrijving

Weerbestendige grote engel sculptuur, knielende engel, engel beeldje voor tuin of begraafplaats, vol stenen beeld oxid


Deze engel is van een hoge kwaliteit, weerbestendig en fantastisch uitziend product. Dit engel figuur is een betoverend beeld in de tuin en ook uitstekend als ernstige decoratie bij een graf - Een mooie engel figuur, dat voorzichtige vroomheid en christelijke cultuur uitstraalt !. Als een romantische opvallende, omringd door klimop planten - beïnvloedt de engel een rustige en antieke uitstraling individueel en verrassend levensecht ! Heerlijk dromerig en introspectief knielend is deze fijn gevormde tuinengel bijzonder in het oog springend staand onder struiken en bomen. Dit beeld werd gemaakt door de artistieke kant van een beeldhouwer uit de vorige eeuw. Na de ontdekking van deze grote figuur, werd deze opnieuw gemaakt voor vandaag de dag in een hoge kwaliteit casting van beeldende oxid steenkleur..

 Arrangement inbegrepen: 1 groot Engel - weerbestendig, knielend, steen-oxid
 

 Afmetingen, ca.:. Hoogte 82 cm x breedte 37 cm x diep 34 cm, voet diameter is 32 cm

 Gewicht ca.:. 65 kg

 Nieuw item

ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET TEGEN NORMALE KOSTEN VERVOERD WORDEN VIA DHL, POSTNL, TNT, ETC. DAN HELAAS VOOR 99% SCHADE AAN DE BEELDEN!! BEZORGEN OF AFHALEN  GAAT ALTIJD IN OVERLEG MET ONS!! ONZE KOERIER BEZORGT  NORMAAL GESPROKEN VOOR EEN GERING BEDRAG BINNEN 14 DAGEN HET BEELD CORRECT EN IN GOEDE STAAT BIJ U AAN DE DEUR.

BEL OF MAIL ONS EVEN DAN OVERLEGGEN WE SAMEN!!

 Decoratie, antiek, beeldhouwkunst, beeldje engel, engel, engel graf, graf, Graf dier, sculpturen, Rubens engelen, cherubijnen, engelen, engel, steen, graf decoraties, tuinbeelden,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: