opc_loader

                                                 

Prachtige vol gietijzeren bank, robuust, old look old white rust

Artikelnr: gietijzerenbank-old white-dsbk-nh78
1.239,50
Artikelnummers
EAN:
6097022355304
Beschrijving

Prachtige vol gietijzeren bank, robuust, old look old white-rust.

Een zware gietijzeren tuinbank is een duurzame en robuuste keuze voor je buitenruimte. Gemaakt van hoogwaardig gietijzer, biedt deze bank niet alleen een stevige zitplaats, maar ook een klassieke uitstraling die perfect past bij verschillende tuinstijlen.
Het gietijzeren materiaal zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor de bank bestand is tegen de elementen en lang meegaat. Bovendien is het gewicht van de bank een voordeel, omdat het extra stabiliteit biedt, zelfs bij winderige omstandigheden.
Met zijn comfortabele zitoppervlak en rugleuning biedt de zware gietijzeren tuinbank een ontspannen en ergonomische zitervaring. Je kunt genieten van lange gesprekken met vrienden en familie in je tuin, terwijl je comfortabel wordt ondersteund.
Om de levensduur van je gietijzeren tuinbank te verlengen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit kan het schoonmaken en opnieuw schilderen van de bank omvatten, evenals het beschermen tegen roestvorming door het aanbrengen van een beschermende coating.
Kortom, een zware gietijzeren tuinbank is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een duurzame, comfortabele en stijlvolle zitplaats voor je buitenruimte. Dit is een robuust en zeer degelijke gietijzeren bank, prachtig voor onder de veranda, of ander paseende plek.

Het geheel is gietijzer en dus zwaar, gewicht van deze bank is circa 75 kg.

Levering: 1 x gietijzeren bank old white rust.

Maten ziijn circa: breed 106.50 cm x hoog 90 cm.

Gewicht is vicirca 75 kg. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: