opc_loader
  • Nederlands
  • Deutsch
ELKE ZATERDAG OPEN VOOR AFHAAL VAN 10 T/M 14.OO UUR, ALLES VOLGENS REGELS I.V.M. CORONA!!! 

Thaise Boeddha beeld op troon van vol steen

Artikelnr: Boeddha thais 01031253
199,00
Beschrijving

Dit Thaise Boeddha beeld is gemaakt van steen. Prachtig afgewerkt tot in detail. Kleurstellingen zijn prachtig in koloniale stijl. Beeld is in absolute nieuwstaat uit de 20 ste eeuw. Op de troon zijn allemaal afbeeldingen verwerkt van kleine boeddha's. Beeld is hoog: 93 cm, breed 50 cm, diep 28 cm, gewicht is 138 kg!!!

Bhumisparsha mudra
Deze houding staat symbool voor het contact met de aarde (rechterhand). Op het moment dat Gautama bijna verlichting had bereikt, probeerden kwade energieën hem van verlichting weg te houden. Boeddha raakte met zijn rechterhand de aarde aan om deze als getuige op te roepen voor de waarheid van zijn woorden. Deze houding verwijst dus naar het moment dat Gautama contact maakt met de aarde om deze als getuige te hebben. Dit wordt ook wel eens het gebaar van verlichting genoemd. De rechterhand wijst omlaag, de vingers naar de aarde toe, met de handpalm naar binnen gekeerd. De linkerhand wordt voor de buik gehouden, met de handpalm naar boven.

Liefst afhalen in Enschede of in overleg!!

Bezorgen altijd in overleg vanwege transport risico !!!!

 

ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET TEGEN NORMALE KOSTEN VERVOERD WORDEN VIA DHL, POSTNL, TNT, ETC. DAN HELAAS VOOR 99% SCHADE AAN DE BEELDEN!! BEZORGEN OF AFHALEN  GAAT ALTIJD IN OVERLEG MET ONS!! ONZE KOERIER BEZORGT  NORMAAL GESPROKEN VOOR EEN GERING BEDRAG BINNEN 14 DAGEN HET BEELD CORRECT EN IN GOEDE STAAT BIJ U AAN DE DEUR.

BEL OF MAIL ONS EVEN DAN OVERLEGGEN WE SAMEN!!

 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items