opc_loader

                                                 

Kamer deurbeslag set BB 72 - deurknop + klink retro antiek ijzer donker bruin voor binnendeuren

Artikelnr: 2LS+1Tk+1Kn-HGF-789.60-.205.60-101.60-DWS
129,50

Din links of Din rechts

Artikelnummers
EAN:
7428470287982
Beschrijving

Kamer deurbeslag set BB 72 - deurknop + klink, retro antiek ijzer donker bruin voor binnendeuren

Deze lange ijzeren deurplaat voor de binnendeur is een reproductie uit de  oorspronkelijke periode vanaf het moment van het begin van de eeuw -
Een aantrekkelijk deurbeslag met klink en kleine deurknop - als deur armatuur.

Dit perfect geschikte deurbeslag voor de historische renovatie is b.v. ook ideaal voor eigenaren van gezelschapsdieren die hebben geleerd om deurklinken te openen.
- dit kan men voorkomen met de kleine draaiknop aan de ene kant van de deur.

De mooie deurknop "Pinto" wordt gecombineerd met 1 klink en 2 lange platen - gemaakt van antieke ijzer en gewaxt.
Een prachtig vormgegeven Retro deurbeslag met de doorn -slot afstand midden jack - Midden Kasteel van 72 mm (BB72), meet dit a.u.b. na voor de aankoop!!!

Een vierkante pen (doorn)  is aangebracht in 8 x 8 mm (dikte), deze kan voor antieke deuren m.b.v. een bus opgehoogd worden naar 10 x 10, zie elders op deze site!!
Wanneer men de klink op de doorn zet en door de deur (doorngat slot) drukt kan men  de deurknop op de buitenkant vastzetten op de doorn zodat deze kan roteren, stelschroef (installatie sleutel is inbegrepen).

Alle onderdelen zijn in overeenstemming met het historisch origineel, ze geven uw oude of nieuwe kamerdeur een speciale tint.


Levering:

1 change-deurbeslag, bestaande uit de deur van BB72:
1 deurknop "Pinto-M" + 1 deurknop "Kate" + 2 beschermplaten "Kotten" BB72mm (gatafstand gat in het midden van de deurklink tot het middelste gat van het sleutelgat)
Materiaal: ijzer Waxed
(2LS + + 1tk 1KN HGF 789,60-.205.60-101.60-DWS)

afmetingen:
1 Knauf: hoogte 5 cm - breedte 5cm

Deurknop: lengte 13 cm x breedte 6 cm

Lang plaat: Lengte 28,2 cm x 4 cm gat met een diameter van 1,8 cm
Afstand tussen de as en sleutelgat: 72 mm (hart op hart)

Wechelstift Kracht: 8 x 8 mm

Gewicht ca.:. 0.8 kg

Onderhoud:
 
De gietijzeren oppervlakken van deze fittingen (lange platen) werden bekleed met een vocht-afstotende beschermlaag. Indien men niets doet beginnen deze na een tijd roestvorming te verkrijgen.
De handgrepen en deurplaten van deze set moeten daarom regelmatig worden behandeld met boenwas. Dit vormt een film en voorkomt dat de natuurlijke oxidatie van de antieke ijzer en dat de toestand permanent  goed blijft, en het staat ook nog is een keer veel beter!!


Brand nieuw item


tags: lange plaat dekking binnendeur, antieke deur hardware, deurklink instellen 72 mm, AC-set antieke, 72 mm met een deurknop, historische deuren, deur hardware BB722, oude deuren, lange plaat, knop, beschermende platen 72 mm, deurbeslag deur,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: